пʼятниця, 27 вересня 2019 р.

Засідання динамічної групи

  27 вересня відбулося засідання динамічної групи вчителів біології та хімії. Дана динамічна група об’єднала креативних, сучасних педагогів, які прагнуть осучаснити свої уроки біології та хімії. Так цього року розробка «Збірник інтерактивних завдань з біології для 9 класу. Інтерактивний посібник для вчителя», яку підготували 7 учасників динамічної групи на виставку «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» на районному етапі виборола І місце. На досягнутому вирішили не зупинятися. Цього року працюють над збірником для 8 класу.
  На засіданні члени групи знайомились з новинками освітніх платформ :
- На урок, де представлено 6 онлайн-інструментів для створення тестових завдань;
- Всеосвіта , де представлені конструктори для сворення тестів, різноманітні вебінари, курси;
- Студія онлайн-освіти Educational Era, яка кожного тижня знайомить з освітніми тенденціями та актуальнми новинами зі сфери, оглядає міжнародні конференції, наукові статті та західні онлайн-платформи)
На завершення засідання керівник динамічної групи Буняк М.М. підготував для учасників завдання з допомогою додатка Plickers, який дозволяє миттєво оцінити відповіді всього класу і спростити збір статистики. Для цього усім учасникам були роздруковані картки, які можна біло повертати, що дозволяє показати 4 відповіді. Успішний вчитель - це людина, яка обізнана в усіх сферах, а не лише предмету, який викладає. Тому і питання були підібрані з різних галузей.
В кожній справі є головне і найважливіше завдання – РОЗПОЧАТИ. Розпочати використовувати нові методики, опанувати ІКТ-технології. А далі кожен розуміє наскільки простіше працювати в сучасному освітньому середовищі.


Немає коментарів:

Дописати коментар